10 redenen waarom het beter is aan een camper dan op de fiets tijdens de Tour

Een tour die op wieltjes loopt, zónder zeemvel tussen je benen.

De Tour de France zit er bíjna op. Na de rustdag van gisteren is het een rechte - maar heuvelachtige - lijn naar de finish. De weg naar Parijs wordt niet evident voor de renners. Wil je ze zelf achterna, dan hebben wij dé tip om ze moeiteloos te volgen: in een camper. Óók op wieltjes, maar lang niet zo uitputtend.

10 redenen waarom het beter is in een camper, dan op de fiets tijdens de Tour:

  1. Er is te allen tijde een toilet beschikbaar. Eentje waarvoor we niet moeten hurken. En vooral: aan de camper hoef je géén zeemvel tussen de billen te verdragen.
  2. Je riskeert geen blauw oog, omdat er jou een waterflesje 'aangereikt' wordt. Verfrissing haal je aan de camper gewoon zelf fris (!) uit de frigo.
  3. Jij hoeft je overigens niet te houden aan een strak wielrennersdieet. Van saucissons tot croissant, in de camper eet je wat jíj wil.
  4. Je doet niet aan verspillen van champagne. Bubbels kunnen ook rijkelijk vloeien aan de camper, maar dan wel ín een glas en niet op je kersverse wielrennertruitje.
  5. Is je drankvoorraad geslonken of mis je de charme van het tooghangen? Dan kan je aansluiten bij de caravaan van 'Café Welkom in de Tour'. Werken aan een six pack kan tenslotte op verschillende manieren.
  6. De renners zijn niet de enigen die na een lange rit afgemat zijn. In tegenstelling tot de arme zielen op de fiets, kan jij tussendoor een dutje doen op een goede matras.
  7. Jij kan op elk moment aan een zwembad(je) vertoeven, wanneer je maar wil. Dat kan ingetogen met de voetjes in een emmer, royaal met opblaasbadje of aan een idyllisch meer, comme tu veux! Er heerst een hittegolf, verfrissing is belangrijk.
  8. Jij hebt geen last van - mes excuses - mottige tan lines. Niemand wil voor de rest van de zomer gezien worden in een vleeskleurig wielrennerpakje.
  9. Jij hoeft je benen niet te scheren om een gladde huid te hebben. De zon is verantwoordelijk voor 90% van de huidveroudering. Uren in de vlakke zon fietsen, resulteert in een huid dat voelt als een zeemvel. En zeemvellen, daar doe jij aan je camper niet aan mee. Daar kan je je huid met de regelmaat van de klok voorzien van de nodige zonnecrème.
  10. Jij hoeft niet bergop te fietsen terwijl er honderden mensen naar je schreeuwen. Had dat jouw idee van ontspanning geweest, je had je abonnement voor de crossfit niet opgezegd.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Goboony

De ultieme vrijheid van een camperreis ervaren klinkt misschien als een droom, maar campers en busjes zijn doorgaans erg kostbaar of een gedoe om online te huren. Daarom is Goboony in het leven geroepen: een win-win online platform waarin lokale campereigenaren en reizigers die op zoek zijn naar het ultieme #vanlife avontuur bij elkaar worden gebracht. Share the freedom! 

Financial Times 1000 snelst groeiende bedrijven in Europa 2022